20 Eylül 2010 Pazartesi

Yaklaşma Bilica!


F.Bahçe ile Beşiktaş arasında oynanan dev derbide siyah-beyazlı ekibin kazandığı penaltı sonrası gözler Bilica’ya çevrildi...

HTSPOR

Geçen sezon Bobo’nun penaltı atışı öncesinde beyaz noktayı kazan ve büyük tartışmalara neden olan Fabio Bilica’yı Guti’nin vuruşu öncesi ceza alanından dışarı çıkartan hakem Cüneyt Çakır, olası bir ‘vukuatın’ da önüne geçmiş oldu!

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki tarihi derbilerin arasında zaman zaman golleriyle zaman zaman kurtarışlarıyla öne çıkan isimler oluyordu. Ancak
geçtiğimiz yıl iki ekip arasında Kadıköy’de oynanan maçın ‘kahramanı’ Fabio Bilica olmuştu. Beşiktaş’ın kazandığı penaltı atışı öncesinde  beyaz noktayı kazan ve Bobo’nun topu ağlara gönderememesiyle ‘gecenin tartışılan ismi’ haline gelen Brezilyalı, uzun süre eleştiri almıştı. Yobo’nun sakatlığı nedeniyle derbiye de ilk 11’de çıkan Bilica ile hakem Çakır arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

ÇAKIR TEMKİNLİ DAVRANDI!
Dakikalar 84’ü gösterirken Bobo ile Volkan Demirel arasındaki ikili mücadelenin ardından penaltı noktasına yürüyen Çakır, ‘temkinli’ davranmayı da ihmal etmedi. Hüseyin Göcek’in başına gelenleri aklından çıkarmayan Çakır, Bilica’yı penaltı noktasından uzaklaştırırken, “Buraya yaklaşma Bilica” uyarısı yaptı. Sambacı bu uyarıyı dikkate alırken topun başına geçen Guti, Volkan’ın hamlesine karşın skoru 1-1’e getirmeyi başardı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder