15 Ekim 2010 Cuma

Milyoner City Oyna


Bir kez Milyoner City oynamaya başlamak, durmak istediğiniz olmaz! Bu yeni ve bağımlılık yapıcı bir oyun Digital Chocolate tarafından geliştirilen oyun en yeni üyesi. Bu şehir kurma oyunu, siz ve kendi kasabasında sorumlu olacak metropol durumuna yetersiz adresinin şehir alma görevi verilecektir!



Bir multi-milyon dolarlık şehir yaratıcısı olma yolu başlamadan önce, Facebook'ta Millionaire Şehir oynamak için bu ipuçlarını okumak için bir dakikanızı ayırın. O, bir plan oluşturarak yeni bir projeye başlamak için her zaman iyi Milyoner Şehir farklı değil. Eğer şehirde yer olacak bina için vakıf oluşturmak için arsa aracını kullanın. aslında bina satın almadan önce uzayın en verimli şekilde kullanılması için bir plan yapmaya çalışın. Eğer bir şey değiştirmek gerekiyorsa, sizin için tam bir geri ödeme alacak yersiz bir bina gözdağı vermek gerekirse-ama sadece paranızı geri bir kısmını alacak araziler!

Kez size bazı önemli Milyoner Şehir nakit yapmak için yolda iyi olmak, ilk birkaç ev ve ticaret binaları olacak inşa etmişlerdir! evinizin para kazanmak için, size ev sahipleri ile doldurmak gerekir. Bunu yapmak için, basit ve bir evin üzerine tıklayın bir pencere kira sözleşmeleri birkaç farklı seçenek sunan açılır. Her sözleşme kiracı ve kira ödeme önce alacak o zaman farklı bir numarası vardır. kira sözleşmesi olduğunda size nakit toplamak ve o ev için yeni bir kira sözleşmesi seçmek mümkün olacak üzerinde. Eğer dönmek edebiliyoruz yaklaşık aynı zamanda sona erecek sözleşme seçmeyi deneyin oyun, 30 dakika ya da 3 gün olsun! siz de geri gelip toplamak kira uzun süre beklerseniz, o zaman tamamen ödeme gün özleyeceğim ve kira kontratı satın harcanan para kaybetmek!

Her üç dakikada, ayrıca ticaret binaları nakit toplamak mümkün olacaktır. Bu geliri elde etmek için şehir içinde olması ve bu Siz yokken yığını değildir. konumlandırma ile kendi evleri için işletmeler etrafında, her bir satış ile yaptığınız para miktarını artırabilir!

Milyoner Şehir oynamak asla misyon sizin için kullanılabilir tüm sıkıcı teşekkür alacaksınız! Oyunun başında size ve görev hedefleri birbiri ardına elde edecek, bu görevler için ödülleri hızla yeni evler, commerces ve dekorasyon oluşturmak için size yardımcı olacaktır. Eğer oyuna daha fazla ilerleme varken, misyon elde etmek ve daha zorlu bir hedef mevcut zor olacak! Mükemmel bir şekilde oyun oynamak strateji ve iş zor ve nakit ve altın çubukları ile ödüllendirilir!

13 yorum:

  1. Milyoner City hakkında soru olan veya ekle talepleri buraya yazabilirsiniz.Bu sayede yardım ve arkadaş çevreniz genişler..

    YanıtlaSil
  2. arkadaşlar cep telefonundan 3 tllik altın çekicem de bu sürekli tekrarlarmı yani bikere çekince haftalık yenileme fln olurmu yardım lütfen

    YanıtlaSil
  3. Sadece bir kere çeker.Yani bir kere tl gider

    YanıtlaSil
  4. peki ortaklık yapınca ne gibi özellikler oluo.

    YanıtlaSil
  5. Ortaklık yapınca ortrağın kazancından % alıyorsun diye biliyorum...

    YanıtlaSil
  6. furkannnnnnasd1 Şubat 2011 23:21

    arkadaşlar bn lwl 30 um aslın da bu oyun da yapmanız gerekenevlerin yanına dekor edin ve uzun sürelik verin paranızı en iyi eve verin mesala apartmanmı hemen ondan yapın ama hemen yap demeyin hemen yap derseniz daha az puan olur sonra kaç saatte olucaksa o saate kadar bekleyin size bir ip ucu vereyim daha iyi para için 18 saatlik kira verme açıksa her zaman 18:00 da 18 saatlik verin ve bunu devam ederseniz lwl 30lara yakın olursunuz unutmayın hep uzun saatlik verin ama saat kaçda toplıcam bunu da düşün aman saat okul vakti falan olması gecenin 3 ü fala

    YanıtlaSil
  7. bn 22 levelim ama şehrimde çok az evim 22 levele kadar gelene çok güzel bi şehir kurdum ama madalyamı kaybedince bütün evlerimi yıktım şimdi şehrimde 3-4 tne fln bunglow var bn yine o eski şehrime sahip olmk için ne yapabilirim ltfeeeeeeen yardım edin

    YanıtlaSil
  8. şehir ismini nası değiştirebiliriz acaba bir yolu var mı?

    YanıtlaSil
  9. @Adsız

    bildiğim kadarıyla şehir ismi değiştirelemiyor.

    YanıtlaSil
  10. En çok Para Veren Hangisi YarDımcı Olan VArmı

    YanıtlaSil
  11. mihdi ben önceden oynuyordum şimdi bıraktım ama para için programlar vardı.Google ararsan bulursun.

    YanıtlaSil
  12. MEHMET EFE DEDİKİ BU OYUN AÇILMIYOR,BU OYUNUSAKIN OYNAMA

    YanıtlaSil