19 Ekim 2010 Salı

Facebook Arkadaşlar için Doğum Günü Kartları(Birthday Cards)

Birthday Cards for Facebook Friends

 

Şimdi on Facebook arkadaşlarınızla doğum günü kartları gönderebilirsiniz. "Doğum Günü Kartları" uygulaması ile, bunları özelleştirmek, istediğiniz şekilde doğum günü kartları farklı oluşturabilir ve arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Bu eğitimde, ben Doğum Günü Kartları oluşturma ve arkadaşlarınıza gönderme adımlarda size yol gösterecektir.


Birincisi, uygulamalar sayfasına gitmek için ve bir arama Doğum Günü Kartları için ihtiyacınız olacak. Bir kez başlığını tıklatın, onları bulduk. Sonra ve Uygulama düğmesine git tıklatın nihayet düğmeye izin verin. Bu, Facebook profilinizde doğum günü kartları uygulamasını yüklemek olacaktır.

Siz arkadaşlarınızı, kendi doğum günü göndermek isteyebilirsiniz nerede Şimdi, bir sayfaya yönlendirileceksiniz. Bu isteği istiyorsanız, o zaman kutusunda arkadaşlarının adlarını kontrol isteği göndermek için Gönder düğmesini tıklatın. Eğer geç bağlantısını tıklayın isteği göndermek istemiyorsanız.

sen Şu an sayfa, seçim yapmak zorunda doğum günü kartları gösterecektir. Eğer farklı kartlarını görmek sayfalara göz atabilirsiniz. Bir kez Kullanmak özelleştirme kartı aşağıda Bu Kart bağlantıyı sağ tıklayıp istediğiniz bir kart bulmak. Sayfayı ve yüklemek için kart için birkaç saniye beklemeniz gerekiyor.

Şimdi, kart içinde yazılı metin ekleme, grafik ekleyerek, fotoğraf ekleme ve nesneleri ekleme seçeneği var. kart yanında, farklı düğmeler göreceksiniz. Seçtiğiniz düğmesini tıklayın ve kart istediğinizi ekleyin. Eğer kart içinde yazarsanız Bitirdiğinizde, size yakın kart butonuna tıklamanız gerekmektedir. çıkartmalar ve nesneler eklemek için, sadece etiket tıklayın ya da eklemek istediğiniz nesne.

Eğer geçmiş düğmesini tıklatın kartına ait bir arka plan eklemek istiyorum. O zaman arka plan için kullanmak istediğiniz bilgisayarınızdan resmi seçin. Metin düğme ve kart görünecek bir metin kutusunu tıklatın, metin eklemek isterseniz. siz ve metin kutusuna ne istediğini o zaman kapalı tıklayın yazın.

Düğmeye kart yanındaki Gönder'i tıklatın, doğum günü kartı oluşturmayı bitirdikten sonra. ikinci bir ver ve arkadaşlarınızla bir sayfa yükleyecektir. sen de kart göndermek istediğiniz listeden arkadaşı seçin. Daha sonra Gönder düğmesini tıklatın. Başka bir kutu açılacaktır ve siz de o kutuyu gönder butonuna tıklamanız gerekir. Kartınızın sonra kişiye gönderilecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder