8 Kasım 2010 Pazartesi

Yeni Bir Dil Öğrenmek İçin Kendinizi Motive Edebileceğiniz 3 İyi İpucu

Artık günümüzde kimse bir dilin insana neler kattığını yadsıyacak değil. İnsan öğrendiği her dil ile kendisine farklı kapılar açabiliyor. “Bunu böyle söylemek kolay, gelgelelim öğrenmek hiç de kolay olmuyor” dediğinizi duyar gibiyim. Bu nedenle yeni bir dil öğrenme yolunda kendinizi motive etmeniz gerekiyor. İşte bu yazıda kendinizi motive etmeniz için üç ipucu vereceğim.
Bundan birkaç ay önce Fransızca öğrenmek istediğimi farkederek işe koyuldum. Ve aşağıda kullandığım stratejilerle oldukça ilerleme kaydettim denilebilir.

6 Kasım 2010 Cumartesi

Bitturk Uyelıkleri Açtı !


Turk Trackerlerden Bırı Olan Bitturk Uyelıkleri Açtı Bıldıgız Uzere Davetyelı Sıstem Geçerliydi Davetye Sadece Puanla VIP Uyelıklerin vardı Bu Yuzden Davetye Bulmak Çok Zordu . Bitturk Yenı Uyelerine Kucak Açtı yanı Uyelıkler Suan Açık Girip Kayıt Olabilirsiniz.

2 Kasım 2010 Salı

Microsoft Office Power Point Soruları ve Cevapları

İlköğretim öğrencilerine office programları arasında ilk öğretilenler arasında power point yer almaktadır, çünkü microsoft office power point programı slayt hazırlama programıdır ve çocuklar içinde bu eğlenceli bir durumdur. Bir çok seminer de ve toplantılarda sunum yapan kişi veya kişiler de power point programından faydalanmaktadır. Diğer office programları gibi power point programıda her an için sunama ihtiyaç duyabilen şirketlerin, holdinglerin vazgeçilmez şartları arasında yer almaktadır, aşağıdaki indirme linkinden bilgisayarınıza microsoft office power point sorularını ve cevaplarını